תבלינים זה עולם שלם של צבעים ריחות וטעמים. יש כאלה שמתספקים במלח ופלפל, ומצדם השני יש את אלה שמחזיקים את כל מגוון התערובות והתבלינים שקיימים בעולם, כדי שיוכלו ליצור ברגע האמת את הטעם המיוחד והמאד מדויק שלהם.
ובאמצע? באמצע יש את כל אלה שאוהבים לנסות, שמעיזים קצת להוסיף צבע, טיפה טעם, שמתנסים בחריף, שאוהבים כמון, שמגלים שכוסברה בזרעים זה ממש טעים, שבודקים את גבולות הטעם וגבולות הצבע ויוצרים עבור עצמם ארון תבלינים ביתי שיש בו את הבטוח והידוע וגם את המפתיע והלא צפוי.
ולכל אחד, לכל אחת, יש תמיד את ה 3-4 תבלינים שהם חייבים איתם. בכל מקום שבו הם מבשלים.
גם בעסק שלנו אנחנו חייבים כאלה תבלינים. הם הבטחון שלנו, המצפן שלנו והם מבטיחים שכל מה שנבשל ייצא טעים. גם אם ייקח לטעם קצת זמן להבשיל.
מוכנים לצאת איתי למסע קצר לגלות את קסמם של התבלינים בעסקים?
על המרצה:
איילת ונציה מישר היא הבעלים של חנות אינטרנטית מיוחדת לתערובות תבלינים, ובלוגרית אוכל שבודקת תמיד את גבולות הטעם.
* * *
ההרצאה מתקיימת במסגרת יום חגיגות השנה לקבוצת הפייסבוק "אסטרטגיה שיווקית בכיף".
לעוד הרצאות וסדנאות בחינם, לחצו כאן.